TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A lapunk által megkérdezett cégek gondolnak dolgozóik futballszeretetére: meccsnézést vagy közös focit szerveznek. Ez a csapatszellem fejlődésével később még kamatozhat. Az mfor.hu Heti Hármasa ezúttal arról kérdezett három közismert vállalatot, mit jelent életükben a nemrég kezdődött labdarúgó-világbajnokság.

Nagy Bálint, a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója:

- Cégünknek azért is fontos a foci-vb, mert a T-márka az esemény egyik legnagyobb támogatója. A Deutsche Telekomnak idén a legjelentősebb szponzorációja a vb, amivel a cégen belül már két éve külön stáb foglalkozik.

Ami Magyarországot illeti, korábban egyes díjcsomagok és készülékek promóciójában használtuk fel az eseményt, például jegyeket lehetett nyerni. A vb ideje alatt azonban már nem tervezünk ilyen akciót, mivel már most is túl nagy az ezt kísérő reklámzaj. Ellenben a városligeti műjégpályán felállítunk majd - a Ringierrel közösen - egy Telekom vb-parkot, ahol óriáskivetítőkön akár ezren is nézhetik a meccseket, szakértők kommentálásával és egy-egy sörrel kísérve. A sátoron belül egy külön részen várjuk a dolgozóinkat, akik közül már sokan jelezték érkezésüket.

A vállalaton belül már lezajlott egy online nyereményjáték, aminek köszönhetően kettő dolgozónk utazhat majd ki egy vb-meccsre, hat "Telekomos-gyerek" pedig a zászlót viszi majd. A Magyar Telekomot egyébként több tucat vezető fogja képviselni az eseményen.

A vb-promócióhoz hozzátartozik még, hogy a magyar nézők minden közvetítés előtt egy 10 másodperces Telekom-szpotot látnak majd, az RTL Klubbal kötött külön megállapodásunknak köszönhetően.

Radek Janalík, a McDonalds Magyarországi Étterem Hálózat Kft. ügyvezető igazgatója:

Kiemelten fontos számunkra az idei vb, hiszen hivatalos szponzorként ilyen formában is hirdethetjük az aktív testmozgás és a sport fontosságát.

A McDonalds 14 éve szponzorálja Magyarország legnagyobb gyermekfutball szervezetét, a Góliát-McDonalds FC-t. Szülinapi gálán sorsoltuk ki azt a góliátos kisfiút, aki a McDonalds Játékoskísérő program résztvevőjeként, edzőjével együtt ott lesz a dortmundi elődöntőn, s a pályára vezethet egy világsztárt.

Éttermi promóciónk is a világbajnokságról szól: vendégeink autót, fényképezőgépet és jegyet nyerhetnek a vb-döntőre. Szerte az országban több étteremben helyezünk ki plazmatévéket, melyeken keresztül vendégeink végigszurkolhatják a meccseket.

Az éttermek pihenőhelyiségeiben is vannak készülékek, így dolgozóink ebédidő alatt szurkolhatnak kedvenc csapatukért. Jelenleg mintegy 5000 dolgozót foglalkoztatunk: legtöbbjük olyan fiatal, aki rajong a fociért. Számukra egész napos, házon belüli foci bajnokságot, úgynevezett McOlimpiát rendezünk. Az ilyen rendezvényeknek nagy ösztönző és közösségkovácsoló ereje van, nem beszélve a nyereményekről, amelyek ugyancsak a labdarúgáshoz kapcsolódnak.

Varga Mihály, a KÉSZ Kft. ügyvezető igazgatója:

Cégünk már több éve megrendezi kispályás fociderbijét, a KÉSZ Kupát. Ezen a dolgozóinkból verbuválódott csapatok indulhatnak, de a szurkolásba a családtagok is bekapcsolódnak. Sőt, ebben az évben már két kupanapot is szerveztünk. Az első februárban egy teremlabdarúgó-bajnokság volt, a másik július 1-jén lesz szabadtéren. Utóbbin 14-15 focicsapat játszik majd a kecskeméti műfüves pályán. A hangzatos nevű csapatok az üzletágak, igazgatóságok, főmérnökségek munkatársi gárdáiból szerveződnek. Mivel ezen a napon lesznek a foci vb negyeddöntői, ezért úgy szervezzük az eseményt, hogy utána a dolgozók a város főterének kivetítőjén megnézhessék a meccseket.

A KÉSZ-Kupákat jó csapatépítő rendezvényeknek tartjuk, ráadásul csapatunk Szegeden és Budapesten is játszik a városi kispályás bajnokságban. A vállalat egyébként az Újpest FC focicsapatának főszponzora, Kecskeméten pedig az ifjúsági és utánpótlás fociegyesületet segítjük.

Egyébként én is szívesen húzok focicipőt, bár ma már kevesebb időm jut erre. A vb idején pedig a képernyő előtt leszek majd!

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.