2017. március 13. 12:26

Most már csak egyszerű többség kellett, az meg megvolt.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Szoros és végletekig kiélezett küzdelemben, őrületes izgalmak közepette, hangyabokányi előnnyel csak, de megnyerte Áder János az államfőválasztást Majtényi László ellen, 131-39-re. Újabb öt évre ő lesz tehát Magyarország köztársasági elnöke.

A Fidesz-KDNP támogatását élvező Ádernek az első körben még nem jött össze a győzelem, mert akkor kétharmados többséget, azaz 133 szavazatot kellett volna szereznie, de a frakció 131 fős, szívességet pedig senki sem tett a kormánynak, így újrázni kellett. A második körben már csak egyszerű többségre volt szükség a győzelemhez, afelől pedig nem is lehetett kétség, hogy ez meg is lesz.

Mivel ennek a körnek már nem volt igazi tétje, a DK képviselői itt nem is szavaztak, a Jobbik 24 fős frakciója pedig már az első körben sem voksolt.

Majtényinak meg kellett elégednie azzal, hogy délelőtti beszédében jól beolvasott a kormánynak.

mfor.hu