TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Most már csak egyszerű többség kellett, az meg megvolt.

Szoros és végletekig kiélezett küzdelemben, őrületes izgalmak közepette, hangyabokányi előnnyel csak, de megnyerte Áder János az államfőválasztást Majtényi László ellen, 131-39-re. Újabb öt évre ő lesz tehát Magyarország köztársasági elnöke.

A Fidesz-KDNP támogatását élvező Ádernek az első körben még nem jött össze a győzelem, mert akkor kétharmados többséget, azaz 133 szavazatot kellett volna szereznie, de a frakció 131 fős, szívességet pedig senki sem tett a kormánynak, így újrázni kellett. A második körben már csak egyszerű többségre volt szükség a győzelemhez, afelől pedig nem is lehetett kétség, hogy ez meg is lesz.

Mivel ennek a körnek már nem volt igazi tétje, a DK képviselői itt nem is szavaztak, a Jobbik 24 fős frakciója pedig már az első körben sem voksolt.

Majtényinak meg kellett elégednie azzal, hogy délelőtti beszédében jól beolvasott a kormánynak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.