1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Szoftvereinek mobiltelefonokra telepítéséről folytat tárgyalásokat az Egyesült Államok második legnagyobb mobilszolgáltatójával, a Verizon Wirelessel a Google.

A társaságok illetékesei nem cáfolták, de nem is erősítették meg a Reuters hírügynökség közelebbről meg nem nevezett forrásokból szerzett értesülését, csak annyit mondtak, hogy valóban folynak tárgyalások, de azt nem árulták el, hogy pontosan miről.

A francia France Telecom kedden cáfolta, hogy mobilszolgáltató üzletága, az Orange a Google-lal egyezkedne a keresőóriás programjainak alkalmazásáról. A két céget a Wall Street Journal hozta hírbe aznap, s azt is írta, hogy a Google néhány héten belül fejlett szoftvereket és szolgáltatásokat mutat be, amelyek segítségével a készülékgyártók 2008 közepétől árusíthatnának Google-telefonokat.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!