TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az augusztusi 2,4-et követően szeptemberben már 4,1 százalékkal nőttek a termelői árak.

A belföldi értékesítési árak átlagosan 4,8 százalékkal nőttek, az augusztusi  4,1, és a júliusi 2,2 százalék után. Ezen belül a kétharmadnyi súlyt képviselő feldolgozóipar árainak növekedése 6,2 százalékos volt az előző havi 5,5 és a júliusi 3,6 százalékot követően.

Az előző hónap, augusztus termelői áraival összevetve 1,3 százalékos volt az emelkedés, 2015 júliusa óta a legmagasabb. Az ipar forintban számolt exportértékesítési árak tavaly szeptemberhez   képest átlagosan 3,7 százalékkal nőttek a 95 százalékos súlyt képviselő feldolgozóipari exportárak 3,6 százalékkal emelkedtek. Tavaly szeptember óta forint 6 százalékot (18,16 forintot) erősödött a dollárral szemben és az euróval szemben is majdnem két forinttal (0,12 százalék) erősödött.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.