Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. júliustól megduplázza kapacitását, így naponta 600 ezer liter ásványvizet palackoz majd - közölte Balogh Levente, a társaság ügyvezető igazgatója pénteken.

A tervek szerint a cég idén 150 millió 1,5 literes palack ásványvizet forgalmaz majd, ezzel a magyar piacon a 650 millió palackra rúgó összes ásványvízfogyasztás egynegyedét adja. A társaság jelenleg a magyar ásványvíz piacon 10,8 százalékos részesedéssel bír. A kapacitásbővítő beruházás értékét a cég vezetői nem közölték, de annyi biztos, hogy a 60 fős alkalmazotti létszámot 130-ra növelik.

[ajanlo=198][igazitas=left/]A Szentkirályi emellett különböző ízesítésű ásványvizekkel bővíti termékkínálatát, amelyeket Magyarországon és külföldön ez év nyarától forgalmaznak. A tervek szerint 1 millió darab flakont palackoznak majd, ennek 70 százalékát belföldön, 30 százalékát külföldön értékesítik. A Szentkirályi tavalyi árbevétele 1 milliárd 650 millió forint volt, az idén a tervek szerint eléri az 5 milliárd forintot.

Mint arról a Menedzsment Fórum korábban beszámolt, a cég tavaly ősszel - több mint 700 millió forintos beruházással - a jelenlegi termelés megháromszorozását, a belföldi ásványvíz-piacon döntő befolyás elérését tűzte ki célul. Rohamos előretörését jelzi, hogy hazai piaci részesedése korábban egy év alatt 0,2 százalékról 4 százalékra nőtt, és 2004 végére már 7 százalékot prognosztizált a vezetés.

Balogh Levente korábban elmondta: bár magyar tulajdonban marad a gazdasági társaság, de próbálkoznak tőkebevonással. "Már több világcég akarta megvásárolni a céget, vagy szeretett volna döntő részesedést szerezni benne, de a családi vállalkozás nem eladó" - tette hozzá.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.