<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Szerda délután két óráig mintegy 600 postás nem tudta megkezdeni a kézbesítést az időjárási viszonyok és a járhatatlan utak miatt; a helyzet a Dél-Dunántúlon a legsúlyosabb - tájékoztatta Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Zrt. szóvivője az MTI-t.

Tizenhat posta nem nyitott ki, mert az ott dolgozók nem értek be munkahelyükre. A helyzet a Dél-Dunántúlon, Baranya, Vas és Zala megyében a legsúlyosabb, több mint 500 kézbesítő vár arra, hogy járhatóak legyenek az utak, és megkezdhessék a napi küldemények, valamint a nyugdíjak kézbesítését.

A régióban több település megközelíthetetlen volt, oda a postai járatok sem jutottak el időben - fűzte hozzá.

A szóvivő közlése szerint a Magyar Posta vezérigazgatója felhívta a dolgozók figyelmét a közszolgáltatói feladatok ellátásának fontosságára, de hozzátette, hogy a munkavégzés során a postások nem veszélyeztethetik saját testi épségüket. Ezért ha úgy ítélik meg, hogy biztonsággal nem tudják ellátni a szolgálatot, akkor nem indulhatnak útnak.

Amint adottak a biztonságos közlekedés és munkavégzés feltételei, a Magyar Posta munkatársai azonnal megkezdik a munkát - zárul a közlemény.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.