2009. július 6. 10:06

A rádióelnök menedzserszerződésének nyilvánosságra hozatalát szorgalmazta a Magyar Rádió üzemi tanácsának vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Egy hete került napvilágra, hogy vita van az intézményvezető és a felügyelő közalapítvány kuratóriuma között a prémium mértékével és kiszámítási módjával kapcsolatban.

Tóth Csaba szerint "furcsa és elfogadhatatlan", hogy egy közmédiumnál a nyereség legyen az elnök prémiumának kiszámításakor az egyetlen figyelembevett mutató. Hozzátette: a sajtóban megjelent, havi kilencmilliós összeg a 30-40-szerese egy három évtizede a közrádióban dolgozó szerkesztő fizetésének.

MTI/Menedzsment Fórum

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!