2009. július 6. 10:06

A rádióelnök menedzserszerződésének nyilvánosságra hozatalát szorgalmazta a Magyar Rádió üzemi tanácsának vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Egy hete került napvilágra, hogy vita van az intézményvezető és a felügyelő közalapítvány kuratóriuma között a prémium mértékével és kiszámítási módjával kapcsolatban.

Tóth Csaba szerint "furcsa és elfogadhatatlan", hogy egy közmédiumnál a nyereség legyen az elnök prémiumának kiszámításakor az egyetlen figyelembevett mutató. Hozzátette: a sajtóban megjelent, havi kilencmilliós összeg a 30-40-szerese egy három évtizede a közrádióban dolgozó szerkesztő fizetésének.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.