Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az autóipari OEM Line Fit navigációs piacon végzett üzleti tevékenységének köszönhetően, az NNG sikeresen zárta a 2012-es pénzügyi évet. Az iGO Navigációs Szoftver iránt megnövekedett kereslet új kapukat nyitott az NNG előtt az autóipar fellegváraiban, köztük Japánban és Dél-Koreában.

Az NNG Kft. az autóipari piac legnagyobb OEM és Tier 1 (azok az autóipari cégek, amelyek már többnyire a végső beszállítói a nagy autógyáraknak, és gyakran saját márkanevek alatt biztosítják az alkatrészeket) vállalatainak beszállítójaként folytatta stabil pénzügyi növekedését: a vállalat 42 százalékkal növelte nettó árbevételét, a bruttó árrés pedig jelentősen, 63 százalékkal növekedett a 2011-es évhez képest.

A sikerek a Tier 1 partnerekkel és a velük szerződésben álló autógyártókkal való együttműködésben és a legfontosabb piacokon való regionális jelenlét erősítésében gyökereznek. Az NNG a helyi igényeket messzemenőkig figyelembe véve fejleszti az iGO Navigációs Motorra épülő navigációs megoldásait, melyet a japán, kínai, indai és dél-koreai piacok alaposan meghálálnak: az NNG exportja egy év alatt 50 százalékkal növekedett. A partnerek által támasztott egyre növekvő igények kielégítésére a tágasabb székhelyre költöző vállalat 35 százalékkal növelte munkatársainak létszámát, és hasonló ütemű növekedést tervez ebben az évben is.

"Sikereinket annak köszönhetjük, hogy professzionális szakembereinkkel megbízható szoftvert készítünk – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy világszerte a legnagyobb OEM és Tier 1 partnerekkel kötjük sorban a szerződéseket. A globális autóipari line fit navigációs piacon 14 százalékos piaci részesedést értünk el 2012-ben, ami ma már 25 százalék körül jár. Célunk, hogy az iGO Navigációs Szoftverből a következő években 30 millió licencet értékesítve 40 százalékra növeljük részesedésünket" - mondta el Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.