TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A tervek szerint 250 millió forint lesz a Duna Tv hiánya, közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke úgy véli, lehet ennél kisebb is.

Lehet kisebb a Duna Televízió hiánya az idei üzleti tervben szereplő negyedmilliárdos mínusznál - közölte szombaton az MTI-vel Simkó János, a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke.

Tavaly is hasonló mértékű hiányt terveztek, ám végül szolid pluszban zárta a cég 2008-at, ráadásul "év közben is van beavatkozási lehetőség" - jegyezte meg.

Annak kapcsán, hogy egy évvel ezelőtt még komoly létszámleépítést kért a kuratórium a menedzsmenttől, amely az idei évre sem kalkulál elbocsátásokkal, Simkó János megemlítette: a Duna Televíziónál jelentős költségmegtakarítások voltak, ráadásul a végkielégítés miatt egy ilyen intézkedés egy-másfél esztendeig több pénzt vinne, mint amennyit hozna.

Pénteken fogadta el nagy többséggel a Duna Televízió idei üzleti tervét a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma; a néhány hete „a nagy lefaragások éveként” beszélt 2009-ről az MTI-nek nyilatkozva Cselényi László, a Duna Televízió elnöke; akkori közlése szerint - 9,5 milliárdos bevétel mellett - így is mintegy 250 milliós mínusszal számolnak az idei évre a tavalyi, pár tízmilliós plusz után.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.