TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy vállalat sikerében - méretétől függetlenül - meghatározó szerepe van a megfelelő gazdasági stratégia és az emberi tényezők összehangolásának. A humánerőforrás-vezetőkre és munkatársaikra összetett, bonyolult feladat hárul. Mi lehet az a főbb irányvonal, ami mentén nekikezdhetünk a temérdek tennivalónak?

Mit kerüljünk el?

A kapott adatok segítségével ne listát készítsünk, amely az embereket sablonokba szorítja. Két különböző személy ugyanazt az eredményt kétféle módon éri el. Azt keressük inkább, hogy mely tényezők együttes jelenléte adja a kívánt eredményt. Egy értékesítési területen dolgozó szakembernél az emberismeret, a gyors helyzetmeghatározás nagyon lényeges lehet. De két egyforma értékesítési munkatársat botorság volna keresnünk…

Ennek az embert próbáló feladatnak a hozadéka még az is, hogy az interjúk során elindul egy pozitív irányú változás. Az emberek lényeges gondolatokat fogalmaznak meg, és olyasmit is átgondolnak, amire egyébként nincs módjuk vagy késztetésük. A vizsgálat önmagában kultúrafejlesztő, kultúraalakító és szervezeti identitást, elkötelezettséget növelő folyamat. A legnagyobb motiváló erő, amikor valaki befolyásolhatja a körülötte zajló folyamatokat, terelgetheti a környezetében dolgozó embereket, s amikor úgy érezheti, hogy valamilyen, számára nyomon követhető hatása van annak, amit tesz vagy mond.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.