1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az európai ipari és logisztikai ingatlanok értéke 21,9 százalékkal csökkent a 2007-es krízis előtti csúcshoz képest, ezt követően is csak átlagosan 1,3 százalékkal javult - közölte a Prologis, Inc., globális vezető ipari ingatlan tulajdonos magyar leányvállalata.

A logisztikai ingatlanok 7,6 százalékos direkt megtérülést nyújtottak az elmúlt 10 évben. Ez 2 és 2,4 százalékponttal magasabb, mint az irodai, illetve kiskereskedelmi szektor direkt megtérülési mutatója.

A közlemény kiemeli: az e-kereskedelem növekedése arra kényszeríti a kiskereskedőket, hogy újraértékeljék disztribúciós csatornáikat, a kereslet és a várható növekedés kiszolgálása miatt. Az elmúlt öt évben az e-kereskedelmi értékesítések minden egymilliárd eurós növekedése 72 ezer négyzetméter raktárterület iránti keresletet eredményezett az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!