TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Míg a Nokia a várakozások képest erősebb, addig a svéd szektortársa, az Ericsson gyengébb eredményt produkált a második negyedévben. Előbbit vesztesége ellenére 4 százalékos ralival, utóbbit nyereséges működése eredményeként 9 százalékos zuhanással honorálják a tőzsdei befektetők.

Közel négy százalékkal emelkedik a Nokia árfolyama a helsinki tőzsdén, pedig a cég a tavalyi részvényenkénti 6 centes nyereség után az idei év második negyedévében 10 centes veszteséget volt kénytelen elszenvedni. A finn cég üzemi vesztesége 487 millió euróra nőtt a tavalyi 295 millió eurós nyereséggel szemben. A szebb napokat látott telekommunikációs cég nettó értékesítése 7 százalékkal, 9,28 milliárd euróra zuhant.

Stephen Elop, Nokia-vezér szerint a társaság a vártnál nagyobb lépést tett stratégiai céljainak elérése érdekében.

Finn szektortársával szemben az Ericsson negyedéves értékesítése 14 százalékkal, 54,77 milliárd svéd koronára nőtt az egy évvel ezelőtti 47,97 milliárdról. Elemzők 54,7 milliárdot vártak. Ugyanakkor a piaci 3,93 milliárd koronás profitvárakozással szemben a svéd cég csak 3,12 milliárdot (488 millió dollár) realizált, amit a befektetők közel 9 százalékos zuhanással honorálnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.