2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Videómegosztás minden mennyiségben - elemzők szerint 2007-ben is erről szól majd a közösségi web.Emellett számítani lehet az úgynevezett testreszabható hírolvasók hazai felfutására is. Mfor.hu háttér.

Hogyan alakul át a freemail? Mi lesz az Iwiw-vel?

A két szakértő nagyjából abban is egyetértett, hogy arra még várni kell, amíg a hétköznapi értelemben vett blogokat (azaz a nem feltétlenül hivatásos újságírók által készített információ- és véleményközlő oldalakat) a hirdetők is felfedezik. A kiadók és más blogszolgáltatók ezért nem a bloggerek "felfedezésében" lesznek érdekeltek a jövő évben, hanem a szolgáltatások minőségének javításában - mondták mindketten.

A freemail is webkettősödik

A tavaly áprilisi tulajdonosváltás óta eltelt időben a hazai web 2.0 "alapjának" tekintett Iwiw közösségi portál leginkább a megfelelő infrastruktúra kialakítására, az alapfunkciók működtetésére, a folyamatos háttérfejlesztésekre és javításokra koncentrált - mondta Simó Görgy a T-Online vezérigazgatója nemrégiben a web 2.2 című konferencián. A vezérigazgató szerint a cég legnagyobb feladata az volt, hogy a felvásárlással egy működő ötletet valóban működő szolgáltatássá tegyen.

A folyamat végén a szolgáltatás a jelenleginél hatékonyabban tud majd bevételt termelni, tette hozzá Simó. A cég egyébként nemrégiben azt is közölte, hogy a hagyományos levelezőszolgáltatását, a freemailt is megpróbálja "webkettesíteni". A szolgáltatás közösségi funkcióját erősíti a jövőben, hogy a felhasználók részletes, fényképes adatlapot is közzétehetnek magukról a rendszerben.

A levelezőprogram "klasszikus" képmegosztó funkcióval is gyarapodik. Így nem lesz szükség a képek emailen keresztüli küldésére: fotóinkat a freemail-fiókban lehet elhelyezni, ahol azokat az ismerősök a megadott link segítségével szabadon megnézhetik. A képekhez külön címkék és kommentárok fűzhetők majd, áll a közleményben.

L. Nagy Gábor

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!