1p

Teljessé válik az utalvánnyal igénybe vehető internet országos lefedettsége, ugyanis 2008. január 1-jétől az Accor Services internet utalványát a T-Online is elfogadja - mondta Balázs Krisztián az Accor Services Magyarország Kft. marketing igazgatója az MTI-nek.

Balázs Krisztián kifejtette: az internetutalványok forgalma tavalyhoz képest 2,5-szeres növekedést mutatott az idén, jövőre a piac háromszoros bővülésére számít.

A teljes piacot az igazgató több 100 millió forintosra becsülte, pontos adatokat azonban nem közölt. Az Accor piaci részesedése az internetutalványok terén körülbelül 50 százalékos.

Elmondta, hogy a munkáltatók által megvásárolható utalvány könnyen beilleszthető bármilyen vállalati cafeteria rendszerbe és az otthoni távmunka is egyszerűen megszervezhető a segítségével. A juttatás - felső értékhatár nélkül - adó- és járulékmentes mind a dolgozónak, mind a munkáltatónak.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!