TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A piacnyitással általában együtt jár a kínálat jelentős bővülése. Így történt ez a daruk esetében is. A különböző darukat és emelőgépeket forgalmazó cégek tökéletesen lefedik - szinte kivétel nélkül nyugati termékekkel -a piacot.

Ráadásul már a beruházásnál figyelembe kell venni az alkalmazásukat, mert egy-egy ilyen önjáró konténer rakodó összsúlya a konténerrel együtt jelentős. Ez pedig azt jelenti, hogy a telephelyre, konténer terminálra nem elég átlagos utakat építtetni, hanem olyanok szükségesek, amelyek elbírják a hatalmas súly okozta mindennapi terhelést. Nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy valaki végiggondolja, mekkora többletköltséget jelent mindez. Erényi Wafter szerint ennek tükrében úgy tűnik, a konténer daru jelenleg is olcsóbb megoldást jelentene a cégek számára.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.