TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara szerint szükséges lenne megfontolni a társasági adókulcsoknak a jelenlegi 18-ról 12 százalékra való csökkentését, továbbá a helyi iparűzési adó megszüntetését, amely segítene Magyarország versenyképességének fokozásában.

Mint az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) adóalbizottságának elnöke Rencz Botond elmondta a gyakorlat mind Ciprus, mind Írország esetén bevált, így a lépés újabb befektetőket hozhatna Magyarországra. Véleményük szerint a lépés legfeljebb rövid távon csökkenti a költségvetési bevételeket, mivel a multinacionális vállalatok további tevékenységeiket Magyarországra helyezhetik át. Hasonlóan a befektetői környezet javítását szolgálná helyi iparűzési adó megszüntetése.

Az elnök ezen felül Medgyessy Péter miniszterelnöknek címzett beszédében elmondta, hogy lehetőség szerint Magyarországnak ragaszkodnia kell ahhoz, hogy a csatlakozás után is fenntartsa a magyarországi befektetőknek nyújtott adókedvezményeket. Rencz Botond figyelmeztetett a forint túlzott erősödésének exportromboló hatására is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.