2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Két hónappal ezelőtt, Marokkóban alakult meg a Human Telex Maroc SARL. Az afrikai kontinensen megszületett céget Orosz Pál, a Human Telex magyarországi ügyvezető igazgatója vezeti.

A Human Telex az elmúlt két évben, több alkalommal is szervezett külföldi eseményeket, ilyen volt például a svédországi Tiesto koncert, de korábban Dublinban és Horvátországban is többször járt a HTX event osztálya. A HTX most is elsősorban az eseményszervező részlegre támaszkodva vetette meg a lábát Afrikában, ahol elsősorban Marokkóban, majd Egyiptomban és Tunéziában működik a jövőben, áll a társaság közleményében.

Orosz Pál ügyvezető igazgató - aki egyébként gyermekkorának meghatározó részét Marokkóban töltötte, így kiválóan beszél franciául és angolul - ezzel kapcsolatban elmondta: "az afrikai piac óriási üzleti lehetőségeket rejt magába. Az eseményszervezés és egyátalán a BTL-szolgáltatások piaca ott még gyerekcipőben jár. Természetesen a Human Telex Maroc SARL megalakulása nem kizárólag üzleti befektetés volt, hanem felmerülő piaci igényre válaszolt".

"Magyarországon már évek óta dolgozunk a Philip Morrisnak, és az afrikai régióból több felelős vezető is megkeresett bennünket konkrét feladatokkal. Ezeket a megbízásokat a Human Telex Maroc SARL teljesíti az idei évtől. Székhelynek Marokkót választottuk, amelynek a hátterében több tényező áll" - tette hozzá az igazgató.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!