<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Felvásárolta a ghánai Ghana Telecommunications telekomcég hetven százalékát a brit Vodafone mintegy kilencszázmillió dollárért.

Az ország döntéshozói a múlt héten bólintottak rá az ügyletre, noha az ellenzék hevesen támadta azt - számol be a BBC a vállalat közleménye alapján.

Az utóbbi években a Vodafone agresszív terjeszkedést folytatott Ázsia és Afrika fejlődő piacain. A társaság ezzel kívánja ellensúlyozni a nyugati piacok gyengülő forgalmából és a hatalmas versengésből adódó bevételcsökkenést.

A Ghana Telecom az ország harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója 1,4 millió előfizetővel és 17 százalékos piaci részesedéssel.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.