<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Akadozik a postai szolgáltatás a jeges utak miatt a Dunántúl több pontján, de egyik postahivatal sincs zárva - közölte a Magyar Posta Zrt. csütörtök délelőtt.

Tomecskó Tamás szóvivő tájékoztatása szerint azok a postahivatalok, amelyeknek eddig ki kellett nyitniuk, kinyitottak, a kézbesítők beértek a munkahelyükre, de az csak később derül ki, hogy mikor tudnak elindulni a postákról.

Hozzátette, hogy a postajáratok 20-40 perces késéssel járnak, a gondok elsősorban a Dunántúl déli és nyugati részét érintik.

A vállalat szerdai tájékoztatása szerint mintegy 600 postás nem tudta megkezdeni a napi küldemények és nyugdíjak kézbesítését az időjárási viszonyok és a járhatatlan utak miatt.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.