2010. május 4. 08:04

A Brokernet Csoport 75 százalékos többségi tulajdonrészt vásárolt a Sólyom Független Biztosítási Alkusz Kft.-ben.

A Sólyom Kft. a jövőben Magyarország legnagyobb független pénzügyi tanácsadó cégcsoportjának tagjaként, Palladium Consulting néven folytatja működését, derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

A vállalati biztosítások piacán 13 éves tapasztalattal rendelkező alkuszcég akvirálásával a Brokernet Csoport megtette az első lépést 2008-ban meghirdetett növekedési stratégiájának megvalósítása érdekében. A pénzügyi tanácsadó cégcsoport már eddig is rendelkezett egy alkuszcéggel: a Palladium Brókerház Kft. a lakossági ügyfelek főként vagyonbiztosítási igényeinek kielégítésére szakosodott.

A Sólyom Kft.1997-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a 10 ezer legnagyobb hazai vállalat számára vagyon-, felelősség-, gépjármű-, szállítmány- és személybiztosítási konstrukciókat közvetítsen. A független alkuszcég ma mintegy negyven munkatársat foglalkoztat és több mint kétezer-ötszáz cég kizárólagos képviseletét látja el. Ezzel a vállalati biztosítási területen az egyik piacvezető a hazai biztosítási alkuszok között, áll a közleményben.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.