2010. május 4. 08:04

A Brokernet Csoport 75 százalékos többségi tulajdonrészt vásárolt a Sólyom Független Biztosítási Alkusz Kft.-ben.

A Sólyom Kft. a jövőben Magyarország legnagyobb független pénzügyi tanácsadó cégcsoportjának tagjaként, Palladium Consulting néven folytatja működését, derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

A vállalati biztosítások piacán 13 éves tapasztalattal rendelkező alkuszcég akvirálásával a Brokernet Csoport megtette az első lépést 2008-ban meghirdetett növekedési stratégiájának megvalósítása érdekében. A pénzügyi tanácsadó cégcsoport már eddig is rendelkezett egy alkuszcéggel: a Palladium Brókerház Kft. a lakossági ügyfelek főként vagyonbiztosítási igényeinek kielégítésére szakosodott.

A Sólyom Kft.1997-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a 10 ezer legnagyobb hazai vállalat számára vagyon-, felelősség-, gépjármű-, szállítmány- és személybiztosítási konstrukciókat közvetítsen. A független alkuszcég ma mintegy negyven munkatársat foglalkoztat és több mint kétezer-ötszáz cég kizárólagos képviseletét látja el. Ezzel a vállalati biztosítási területen az egyik piacvezető a hazai biztosítási alkuszok között, áll a közleményben.

Menedzsment Fórum