2013. július 24. 07:55

Jelentősen, közel harmadával csökkent az Alstom francia ipari csoport megrendelés állománya a második negyedévben éves összevetésben elsősorban amiatt, hogy kevesebb nagy megrendelést hoz a megváltozott világgazdasági környezet.

A társaság szerdai közlése szerint a június végével végződött negyedévben az értékesítési árbevétel 2 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, és 4,58 milliárd eurót tett ki. A megrendelések 32 százalékkal 4,07 milliárd euróra zuhantak ugyanebben az időszakban.

Elemzők nagyobb, 4,76 milliárd eurós negyedéves forgalomra és kisebb, 3,83 milliárd eurós megrendelésre számítottak.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.