<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Várhatóan csak ősszel készülnek el a tervezett töltőállomások a tempósan épülő M7-es mentén - írja a Napi Gazdaság.

Az autópálya balatoni szakaszán több mint nyolcvan kilométeren keresztül sehol nem lehet tankolni - olvasható a cikkben, amely szerint Balatonlellénél, Balatonkeresztúrnál, Zalakomárnál és Becsehelynél ősszel valószínűleg elkészülhetnek az új benzinkutak, de a napilap kérdésére pontos információt erről nem tudtak adni.

A pálya és a töltőállomások építési ütemének csúszása a kusza viszonyok miatt rendszeres. A sztrádákat ugyanis a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. építteti, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. üzemelteti, a vagyonkezelői jogokat pedig a Közlekedési Koordinációs Központ (KKK) látja el - olvasható a lapban.

A Napi Gazdaság emlékeztet arra: korábban már több autópálya esetében előfordult, hogy a sztrádaépítés ütemét nem tudta utolérni az infrastruktúra fejlesztése. Példaként említi többek közt, hogy az AKA Zrt. Kecskemét és az országhatár közötti nyolcvan kilométeren több hónapon keresztül működtette az M5-öst benzinkutak nélkül. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.