2009. október 6. 16:51

Antal Lajos személyében új partnerrel, míg az informatikai biztonság terén új szolgáltatási területtel bővült a Deloitte magyarországi irodája.

Antal Lajos

Új partner csatlakozott a Deloitte hazai irodájához. Antal Lajos, az adatbiztonsági és technológiai szolgáltatások nemzetközileg elismert szakértője októbertől a Deloitte Zrt. Informatikai biztonság és adatvédelem üzletágát vezeti.

Antal Lajos (37) az ELTE TFK-n végzett Fizika és Számítástechnika szakokon. Az okleveles informatikai auditor (CISA - Certified Information System Auditor) képesítést 1999-ben szerezte meg a szakember, aki kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkezik szakmájában.

A Deloitte új partnere több mint 12 év Big4 tanácsadási tapasztalattal rendelkezik. Ügyfelei leginkább a vezető európai bankok, biztosítók és elszámolóházak körébe tartoznak. Szakterületéhez főként az IT biztonsággal összefüggő kockázati értékelések, adatvédelmi auditok, vállalati rendszeranalízis, betörési tesztek, alkalmazásokkal kapcsolatos biztonsági tesztek, valamint biztonsági incidensek kezelése tartozik.

Antal Lajos házas, két gyermek apja. Szabadidejében szívesen horgászik, kerékpározik és motorozik.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.