2009. október 6. 16:51

Antal Lajos személyében új partnerrel, míg az informatikai biztonság terén új szolgáltatási területtel bővült a Deloitte magyarországi irodája.

Antal Lajos

Új partner csatlakozott a Deloitte hazai irodájához. Antal Lajos, az adatbiztonsági és technológiai szolgáltatások nemzetközileg elismert szakértője októbertől a Deloitte Zrt. Informatikai biztonság és adatvédelem üzletágát vezeti.

Antal Lajos (37) az ELTE TFK-n végzett Fizika és Számítástechnika szakokon. Az okleveles informatikai auditor (CISA - Certified Information System Auditor) képesítést 1999-ben szerezte meg a szakember, aki kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkezik szakmájában.

A Deloitte új partnere több mint 12 év Big4 tanácsadási tapasztalattal rendelkezik. Ügyfelei leginkább a vezető európai bankok, biztosítók és elszámolóházak körébe tartoznak. Szakterületéhez főként az IT biztonsággal összefüggő kockázati értékelések, adatvédelmi auditok, vállalati rendszeranalízis, betörési tesztek, alkalmazásokkal kapcsolatos biztonsági tesztek, valamint biztonsági incidensek kezelése tartozik.

Antal Lajos házas, két gyermek apja. Szabadidejében szívesen horgászik, kerékpározik és motorozik.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum