2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Apartmanházakat épít alkalmazottai elszállásolására a Hankook Tire Magyarország Kft. Dunaújvárosban; a 2 milliárd forintba kerülő beruházás várhatóan a nyár elején kezdődik meg, s a két darab négyemeletes épület a tervek szerint a jövő év elején már fogadja a lakókat.

A két, illetve négyágyas, fürdőszobás, nappalis apartmanokban 500 dolgozó talál ingyenesen igénybe vehető, összkomfortos  szállásra. Az épületekhez közös helyiségek - konyha, társalgó is készül, s a jövőben tervezik mosoda, iroda és fitneszterem, illetve üzletek és kávézó kialakítását is. Az épületekhez parkokat  és zöldterületet is kialakítanak.

A beruházást a gyár már folyamatban levő bővítése miatt kezdte meg a cég. A Hankook ugyanis 230 millió eurós költséggel 58 ezer négyzetméteres üzemcsarnokkal bővíti, s ezzel 160 ezer négyzetméterre bővíti rácalmási gyárát - mondta el a cég kommunikációs menedzsere. A bővítés eredményeként megduplázódik az üzem jelenlegi, évi 5 millió darab gumiabroncs gyártására alkalmas kapacitása, s a mostani 1270-ről 1900-ra nő az alkalmazottak létszáma - tette hozzá Roy Katalin.

Tájékoztatása szerint az üzem bővítésének kivitelezési munkái még az idén elkészülnek, s várhatóan decemberben beindítják a termelést az új üzemrészben. A tervek szerint a jövő év augusztusában a gyár eléri a napi 30 ezer gumiabroncs elkészítését jelentő teljes kapacitását. 2012 - ben pedig 350 féle méretben, évi 10 millió gumiabroncsot készít az európai piacokra.

A Hankook gumiabroncsgyára 2007-ben kezdte meg működését Rácalmáson. személyautókra, szabadidő autókra - SUV-okra - és könnyű tehergépkocsikra naponta 15 ezernél több gumiabroncsot készít. Termékeit az európai piacokon értékesíti, s azok megfelelnek a vezető autógyártók igényeinek és előírásainak is.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!