2009. szeptember 9. 06:11

Arculatot vált a jövő héttől a Duna Televízió - tájékoztatta a közszolgálati médium kedden az MTI-t.

Közleményük szerint megújult díszletű, interaktív elemekkel bővített műsorokkal, a magyarság jelképeit szimbolizáló főcímekkel, hazánk világörökségi helyszíneit bemutató csatornaazonosítókkal jelentkeznek az őszi műsorstruktúra indításával egy időben. A Híradó főcíme alatt például a Szent Korona, a Lánchíd és az Országház képe is felbukkan.

"Az épített díszletben lévő műsorokhoz egy könnyen formálható, egységes díszlet-világítás koncepciót alakítottunk ki. Minden díszletet derűs, világos felületek jellemeznek" - idézik Kázsmér Kálmánt, a Duna Televízió vezető rendezőjét. 

Látványviláguk mellett tartalmukban is változnak a hír-, sport és közéleti műsorok, amelyek több élő kapcsolással, telefonos bejelentkezésekkel, valamint a műsorokat átkötő, promóciós elemekkel várják a nézőket - tudatták.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.