1p

Félmilliárd forintos beruházással elkészült a Szentkirályi Ásványvíz Kft. új logisztikai központja.

A négyezer négyzetméter alapterületű, egy időben ötmillió liter ásványvíz tárolására alkalmas épületet 75 százalékban bankhitelből, 25 százalékban saját erőből építették - mondta Balogh Levente, a teljes egészében magyar tulajdonú Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa a cég Szentkirály település melletti telephelyén, a logisztikai központ átadásán csütörtökön.

A logisztikai központot a két fővédnök, Becsey Zsolt külgazdaságért felelős államtitkár és Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek, valamint Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke adta át. A beruházás 20 új munkahelyet teremtett és összesen 150 embernek ad munkát.

A Szentkirályi ásványvizet 1994 óta forgalmazzák Magyarországon. A cég tavaly 5,7 milliárd forint bruttó árbevétel mellett 150 millió forint eredményt ért el. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2009-ben 160 millió liter ásványvizet palackozott, melynek 10 százaléka exportra került.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!