2012. december 10. 09:13

Megszűnik az Erste Befektetési Zrt. és a Magyar Posta Zrt. közötti együttműködési megállapodás, így az értékpapírszámlával rendelkező postai ügyfeleket 2013. február 1-jétől kizárólag az Erste Bank országos fiókhálózatában szolgálják ki - tájékoztatott hétfőn az Erste Bank.

A közlemény szerint ezzel párhuzamosan üzletfolytonossági megállapodást kötött az Erste Bank Hungary Zrt. a Magyar Postával, amely továbbra is biztosítja az ügyfelek számára a bankszámla-szolgáltatásokat a postákon.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.