TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Noguchi & Peters egyedüli jelentkezőként megnyerte a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kht. (RHK) lakossági kommunikációjára kiírt nyílt közbeszerzési pályázatot.

A Noguchi & Peters egyedüli jelentkezőként megnyerte a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kht. (RHK) lakossági kommunikációjára kiírt nyílt közbeszerzési pályázatot.

A Noguchi & Peters évi 100 millió forintos megbízást nyert, amely a következő 3 évre szól. Az ügynökség legfőbb feladatai a parlamenti képviselőkkel, az önkormányzatokkal és a lakossággal való kapcsolattartás, sajtótájékoztatók szervezése, az internetes honlap folyamatos frissítése, ismeretterjesztő és animációs filmek készítése – írta a Napi Gazdaság.

A kommunikáció bonyolításához szükséges pénzt az RHK a nukleáris pénzügyi alapból kapja. A közhasznú társaságnak egyébként törvény által előírt kötelezettsége, hogy a radioaktív hulladékok tárolására alkalmasnak talált területek önkormányzatait és lakosságát tájékoztassa a beruházásokról és a környezetet érintő hatásukról.

A kampányok három kiemelt területre koncentrálnak: az egyetlen állandó püspökszilágyi lerakodóhelyre, a paksi ideiglenes tárolóra és a hosszú távú tárolásra kiszemelt bátapáti körzetre.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.