2009. augusztus 26. 13:01

Egyszerűsített szervezeti struktúrával és átszervezéssel készül 2010-re a TV2, jelentette be a csatorna. Ennek során kilencről ötre csökken az igazgatóságok száma, továbbá számos ismert szakembertől, többek között Gyöngyössy Bencétől és Árpa Attilától is megválnak.

A csatorna programigazgatóságának élére Kiss Péter kerül, aki ebben a pozíciójában a TV2 és az Interaktív közötti kreatív együttműködést is koordinálja és irányítja a jövőben. Elődje, Gyöngyössy Bence távozik erről a posztról. Kiss Péter 2007 szeptemberétől töltötte be az Interaktív Kft. ügyvezető posztját. Előtte négy évig a Jóban Rosszban alapító producere volt.

Az Interaktív Kft. a jövőben Csőge Zoltán megbízott vezető irányításával folytatja eddigi tevékenységét. Kiss Péter vezetése alatt a TV2 saját gyártású műsorainak felelős osztályvezetője is változik: távozik a posztról Árpa Attila, helyette Vízvárdi Bence megbízott vezetőként veszi át ezeket a feladatokat.

Szintén ma jelentették be, hogy a Stratégiai és Szervezetfejlesztési Igazgatóság, a Jogi Igazgatóság, valamint a Digitális Média Igazgatóság a jövőben nem önálló igazgatóságként működik tovább, hanem más igazgatóságok szervezeti egységeként folytatják tevékenységüket. A változásokból adódóan távozik a cégtől Bedő Beatrix, aki az elmúlt két évben a Stratégiai és Szervezetfejlesztési Igazgatóságot vezette, hét év munkaviszony után más kihívásokat választott, és távozik a cégtől.

Menedzsment Fórum