2009. augusztus 26. 13:01

Egyszerűsített szervezeti struktúrával és átszervezéssel készül 2010-re a TV2, jelentette be a csatorna. Ennek során kilencről ötre csökken az igazgatóságok száma, továbbá számos ismert szakembertől, többek között Gyöngyössy Bencétől és Árpa Attilától is megválnak.

A csatorna programigazgatóságának élére Kiss Péter kerül, aki ebben a pozíciójában a TV2 és az Interaktív közötti kreatív együttműködést is koordinálja és irányítja a jövőben. Elődje, Gyöngyössy Bence távozik erről a posztról. Kiss Péter 2007 szeptemberétől töltötte be az Interaktív Kft. ügyvezető posztját. Előtte négy évig a Jóban Rosszban alapító producere volt.

Az Interaktív Kft. a jövőben Csőge Zoltán megbízott vezető irányításával folytatja eddigi tevékenységét. Kiss Péter vezetése alatt a TV2 saját gyártású műsorainak felelős osztályvezetője is változik: távozik a posztról Árpa Attila, helyette Vízvárdi Bence megbízott vezetőként veszi át ezeket a feladatokat.

Szintén ma jelentették be, hogy a Stratégiai és Szervezetfejlesztési Igazgatóság, a Jogi Igazgatóság, valamint a Digitális Média Igazgatóság a jövőben nem önálló igazgatóságként működik tovább, hanem más igazgatóságok szervezeti egységeként folytatják tevékenységüket. A változásokból adódóan távozik a cégtől Bedő Beatrix, aki az elmúlt két évben a Stratégiai és Szervezetfejlesztési Igazgatóságot vezette, hét év munkaviszony után más kihívásokat választott, és távozik a cégtől.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.