TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. november 12. 10:04

Átszervezésre és létszámleépítésre készül a gazdasági válság miatt a TV2 - erről a társaság szerdán tájékoztatta az MTI-t.

A racionalizálás során a társaság átszervezi a hírműsorait gyártó részleget, és 35 munkatársától válik meg a nap folyamán a TV2 cégcsoport, amely a ProSiebenSat.1 anyavállalat révén amerikai befektetőcégek tulajdonában van, és jelenleg 538 főt foglalkoztat - tudatták a közleményben.

Mint írták, a racionalizálás másik lépéseként a TV2 nem nevezett ki hírigazgatót az október közepén távozott Pánczél Andrea helyére, hanem a csatorna hírműsorainak tartalmáért felelős, Bárdos András által vezetett főszerkesztőséget a Gyöngyössy Bence által irányított programigazgatóság alá helyezte a szervezeti struktúrában.

"A TV2 cégcsoport jelenlegi működése stabil és profitábilis, ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert fel kell készülnünk egy olyan jövőre, amit valójában nem igazán ismerünk, hiszen senki sem tudja a válság mértékét és azt, hogy meddig fog tartani" - mondta a közlemény szerint Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.