1p

Átszervezésre és létszámleépítésre készül a gazdasági válság miatt a TV2 - erről a társaság szerdán tájékoztatta az MTI-t.

A racionalizálás során a társaság átszervezi a hírműsorait gyártó részleget, és 35 munkatársától válik meg a nap folyamán a TV2 cégcsoport, amely a ProSiebenSat.1 anyavállalat révén amerikai befektetőcégek tulajdonában van, és jelenleg 538 főt foglalkoztat - tudatták a közleményben.

Mint írták, a racionalizálás másik lépéseként a TV2 nem nevezett ki hírigazgatót az október közepén távozott Pánczél Andrea helyére, hanem a csatorna hírműsorainak tartalmáért felelős, Bárdos András által vezetett főszerkesztőséget a Gyöngyössy Bence által irányított programigazgatóság alá helyezte a szervezeti struktúrában.

"A TV2 cégcsoport jelenlegi működése stabil és profitábilis, ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert fel kell készülnünk egy olyan jövőre, amit valójában nem igazán ismerünk, hiszen senki sem tudja a válság mértékét és azt, hogy meddig fog tartani" - mondta a közlemény szerint Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!