2011. október 3. 10:04

A Budapesti Értéktőzsdén is szereplő AAA Auto holdingcége az oroszországi használtautó értékesítést segítő együttműködési megállapodást kötött Rolf Group oroszországi gépjármű-értékesítővel - közölte az AAA Auto a BÉT honlapján hétfőn.

A pénteken aláírt megállapodás szerint az AAA Auto oroszországi leánycége 5 százaléknyi részvényt ad át az orosz vállalkozás egyik leányvállalatának, a Panabel Limitednek.

A közlemény ismerteti, hogy a 20 éve működő Rolf Csoport Oroszország egyik vezető gépjárműipari cégcsoportja, amelynek Moszkvában és Szentpéterváron tizenegy márkával foglalkozó értékesítő hálózata van.

Az AAA Auto Csehországban és Szlovákiában használtautó forgalmazásával foglalkozik, miután 2009-ben kivonult a magyar piacról.

A Budapesti Értéktőzsde B kategóriájában forgó AAA Auto részvényekben utoljára szeptember 27-én született üzlet 200 forinton. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama  295, a legalacsonyabb 173 forint volt.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.