<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Magyarországon is érdekeltséggel rendelkező holland Aegon kis takarékpénztárat vásárol az Egyesült Államokban, hogy ott is részesülhessen a bankoknak szánt állami pénzügyi támogatásból.

Az Aegon, amelyet már a holland kormány is hárommilliárd euróval támogat, az Egyesült Államokban több mint 800 millió dolláros tőkeinjekciót szeretne kapni.

Mint mondták, ez stratégiájuk része, a konszernnek nincs likviditási problémája és a pénzt kizárólag ottani leánycégeire költi majd.

Az Aegonhoz eddig csak egy életbiztosító, a Transamerica tartozott az Egyesült Államokban. Most egy marylandi takarékpénztárat (Suburban Federal Savings Bank) venne meg, 300 millió dolláros vagyonnal. Az Aegon azzal számol, hogy az amerikai hatóságok az ügyletről és a tőkeinjekcióról már az idei év végéig dönthetnek.

Az Aegon üzemi eredményének mintegy háromnegyedét az Egyesült Államokban realizálja.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.