1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Beperelte az Európai Bizottságot az ír Ryanair fapados légitársaság, mert az nem akadályozta meg, hogy a francia állam - a légicég szerint - illegális támogatásban részesítse az Air France-t.

A dublini székhelyű Ryanair már régóta vádolta Franciaország kormányát azzal, hogy egymilliárd eurót adott saját nemzeti légitársaságának az elmúlt hét évben - írja a BBC News. Az ír vállalat már júliusban is perrel fenyegetett, de csak a napokban fordult bírósághoz.

Az Európai Bizottság korábban úgy reagált a fejleményekre, hogy lelkiismeretesen, igazságosan, és hatáskörének megfelelően vizsgálta meg a Ryanair kérését. Az illetékesek elmondták továbbá: úgy vélik, a bíróság is a javukra fog dönteni.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!