2p

A hatodik alkalommal megrendezett Aranypenge Fesztiválon az RTL Klub csirkés imázskampánya tarolt, de a szakma a legjobbak közé sorolta az ex-Matáv/T-Com "madaras kampányát" is, ami korábban a Menedzsment Fórum Reklámmustra 2005/1. szavazásán közönségkedvencnek bizonyult.

A Reklámfesztivál díjátadó gáláján az RTL Klub "csirkeközpontú" imázskampánya fölényes győzelmet aratott, több Arany és Ezüst Penge mellett Arany Borotva díjat is kapott, míg a kivitelező ügynökség, az Akció-NXS a legeredményesebb kreatív cégnek járó Arany Gordiuszban részesült.

[ajanlo=174][igazitas=left/]A komplex kampány kategóriában bronz pengét nyert az ex-Matáv/T-Com madaras kampánya. Emellett a varjús kampány kapta az Account Szoba által alapított díjat, az "arany gondolat"-ot, amit a legjobb gondolati alapra, insightra épülő kampánynak szántak.

A szakmai megmérettetést megelőzően a Menedzsment Fórum oldalain zajlott Reklámmustra 2005/1 szavazáson a varjús kampány több díjat is elnyert a közönségtől. A madaras szpotok elvitték a "Legeredetibb Ötlet" képzeletbeli díját, valamint a "Profi kivitelezés" és az érzelmi azonosulás szempontjából is ők voltak a nyerők.

Több díjat kapott a Human Telex is, amely Arany Pengét vitt haza az integrált BTL kommunikáció kategóriában a Dreher számára bonyolított Napköztársaság kampányért. A DDB Budapest döntőbe került négy munkája közül a Kaszni és a Tűsarok címűért arany, a Leláncolva elnevezésűért pedig Ezüst Pengét érdemelt ki.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!