1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A ProLogis Park Hegyeshalom első ügyfele, a logisztikai szolgáltató ETL Hungary Kft. 3160 négyzetméter ipari területet bérel az új parkban.

Az ETL Hungary új létesítménye a ProLogis Park Hegyeshalom területén található, amely a szlovák és az osztrák határtól kevesebb, mint tíz kilométer távolságra helyezkedik el. A vállalat a területet egyaránt fel fogja használni kelet- és nyugat-európai piacok kiszolgálására, áll a társaság közleményében.

"Alapvető üzemeltetési előnyöket várunk az új stratégiai helyszínen lévő létesítményünktől" – mondta Peter Hansmann, az ETL Hungary ügyvezető igazgatója.

A ProLogis Park Hegyeshalom stratégiai ponton - Bécs, Pozsony és Győr között - helyezkedik el, s kiváló autópálya-kapcsolatainak köszönhetően a három nagyváros az M1-es és az M15-ös autópályákon könnyen megközelíthető. A park első épülete összesen 22 600 négyzetméteres területet foglal magában, a teljes kiépülést követően hat épületben több mint 150 ezer négyzetméternyi modern disztribúciós területet kínál majd.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!