2006. január 25. 17:01

Takács Jánost, az Electrolux közép-kelet-európai holdingjának vezetőjét választották meg az év menedzserévé, "Az év fiatal menedzsere 2005" pályázat győztese pedig Rudas Gábor, a Klubrádió Zrt. vezérigazgatója lett. Mint ismert, a szakmai érdekképviseleti szervezetként 17. éve működő Menedzserek Országos Szövetsége 2005-ben már 11. alkalommal írta ki a két pályázatot.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Tekintse meg a korábbi évek díjazott fiatal menedzsereit!

"A többi pályázó névsora nem nyilvános, az eddigi gyakorlat szerint egyedül a győztesek nevét publikáljuk. Védettséget kívánunk adni azoknak a menedzsereknek, akik nem nyernek" - mondta a főtitkár. A MOSZ a címet a menedzserek munkája iránti tisztelet növelésére, a vezetői imázs javítására alapította.

Egyre több a menedzseri elismerés

Gombamódra szaporodnak a vezetői affinitást méltató hazai díjak - számolt be az mfor.hu korábban. Idén január harmadik vasárnapján például az Ernst & Young nemzetközi tanácsadó cég "Az év üzletembere 2005" című díját ítélték oda. A győztes Demján Sándor júniusban méri össze "erejét" a verseny nemzetközi fordulóján a többi ország képviselőjével. A TriGránit Rt. elnök-alapítója a Menedzsment Fórum decemberi szavazásán is elvitte a pálmát, az olvasók véleménye szerint az elmúlt évben ő tette a legtöbbet az országért.

Nagy V. Zsuzsa
Menedzsment Fórum