<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Takács Jánost, az Electrolux közép-kelet-európai holdingjának vezetőjét választották meg az év menedzserévé, "Az év fiatal menedzsere 2005" pályázat győztese pedig Rudas Gábor, a Klubrádió Zrt. vezérigazgatója lett. Mint ismert, a szakmai érdekképviseleti szervezetként 17. éve működő Menedzserek Országos Szövetsége 2005-ben már 11. alkalommal írta ki a két pályázatot.

Tekintse meg a korábbi évek díjazott fiatal menedzsereit!

"A többi pályázó névsora nem nyilvános, az eddigi gyakorlat szerint egyedül a győztesek nevét publikáljuk. Védettséget kívánunk adni azoknak a menedzsereknek, akik nem nyernek" - mondta a főtitkár. A MOSZ a címet a menedzserek munkája iránti tisztelet növelésére, a vezetői imázs javítására alapította.

Egyre több a menedzseri elismerés

Gombamódra szaporodnak a vezetői affinitást méltató hazai díjak - számolt be az mfor.hu korábban. Idén január harmadik vasárnapján például az Ernst & Young nemzetközi tanácsadó cég "Az év üzletembere 2005" című díját ítélték oda. A győztes Demján Sándor júniusban méri össze "erejét" a verseny nemzetközi fordulóján a többi ország képviselőjével. A TriGránit Rt. elnök-alapítója a Menedzsment Fórum decemberi szavazásán is elvitte a pálmát, az olvasók véleménye szerint az elmúlt évben ő tette a legtöbbet az országért.

Nagy V. Zsuzsa
Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.