TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Négy százalékkal, 51 milliárd svéd koronára csökkent a mobilhálózati berendezésgyártó és technológiai szolgáltató Ericsson nettó árbevétele az első negyedévben, miközben profitja - az egyszeri tételek beszámításával - jelentősen nőtt.

Az értékesítés visszaesésében szerepet játszott a hálózatüzemeltetők alacsonyabb szintű költése a makroökonómiai vagy politikai bizonytalanság jellemezte térségekben - közölte az Ericsson az MTI-hez is eljuttatott közleményében.

Az adózott eredmény az egyszeri tételek beszámításával 8,8 milliárd svéd korona lett, 116 százalékos növekedéssel az előző év azonos időszakához képest.

- A nagy teljesítményű szélessávú technológia értékesítései jól alakultak Észak-Amerikában, Japánban és Koreában, miközben egyéb térségek, például Európa (Oroszországgal együtt), a Közel-Kelet egyes részei, valamint India, gyengébben teljesítettek – számolt be Hans Vestberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója.

Vestberg elmondta; 2010 végén az Ericsson olyan stratégiai döntést hozott, hogy növeli piaci részesedését Európában, amikor a hálózatüzemeltetők megkezdték a hálózataik modernizálását és a régi infrastruktúra lecserélését új, többszabványos rádió bázisállomásokkal. Ez a döntés, a várakozásoknak megfelelően, negatív hatással volt az előző év azonos időszakához viszonyított bruttó árrésre, és ez a hatás valószínűsíthetően rövid távon fenn is marad.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.