TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Ericsson Magyarország Kft. a legjobb munkahely Magyarországon nagyvállalati kategóriában, derült ki az idei Legjobb Munkahely Felmérésen résztvevő 1000 fő feletti vállalatok dolgozóinak véleményéből.

A Hewitt Humán Tanácsadó Kft. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium védnöksége mellett idén kilencedik alkalommal minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett rendezte meg a Legjobb Munkahely Felmérést, amely Magyarország legátfogóbb dolgozói elégedettség- és elkötelezettség-felmérése.

"Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket ez a díj. Az üzleti sikeresség titka a munkatársak elégedettségében és elkötelezettségében rejlik. Azt gondoljuk, hogy ez a két dolog kéz a kézben együtt jár" - mondta Chris Houghton, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója.

Az Ericsson Magyarország az egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver- és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Az elmúlt években dinamikusan növekvő, jelenleg közel 1300 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 3 pilléren nyugszik. A K+F Központ 800 fiatal, tehetséges mérnöknek, kutatónak, szoftver - és hardver fejlesztőnek ad munkát. Második fő területként a magyar informatikai szolgáltató ipar legjelentősebb képviselőinek partnereként a 2G és a 3G  mobil hálózati infrastruktúra vezető szállítója. A 3G hálózatok 2/3-a míg a 2G hálózatok közel fele Ericsson-rendszer Magyarországon. A harmadik pillér a 320 főt foglalkoztató mérnöki szolgáltató központ (GSDC - Global Service Delivery Center), ahol a magasan képzett mérnökök a világ 100 országában vesznek részt a távközlő rendszerek fejlesztésében, integrációjában és támogatásában.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.