2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Ericsson Magyarország Kft. a legjobb munkahely Magyarországon nagyvállalati kategóriában, derült ki az idei Legjobb Munkahely Felmérésen résztvevő 1000 fő feletti vállalatok dolgozóinak véleményéből.

A Hewitt Humán Tanácsadó Kft. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium védnöksége mellett idén kilencedik alkalommal minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett rendezte meg a Legjobb Munkahely Felmérést, amely Magyarország legátfogóbb dolgozói elégedettség- és elkötelezettség-felmérése.

"Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket ez a díj. Az üzleti sikeresség titka a munkatársak elégedettségében és elkötelezettségében rejlik. Azt gondoljuk, hogy ez a két dolog kéz a kézben együtt jár" - mondta Chris Houghton, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója.

Az Ericsson Magyarország az egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver- és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Az elmúlt években dinamikusan növekvő, jelenleg közel 1300 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 3 pilléren nyugszik. A K+F Központ 800 fiatal, tehetséges mérnöknek, kutatónak, szoftver - és hardver fejlesztőnek ad munkát. Második fő területként a magyar informatikai szolgáltató ipar legjelentősebb képviselőinek partnereként a 2G és a 3G  mobil hálózati infrastruktúra vezető szállítója. A 3G hálózatok 2/3-a míg a 2G hálózatok közel fele Ericsson-rendszer Magyarországon. A harmadik pillér a 320 főt foglalkoztató mérnöki szolgáltató központ (GSDC - Global Service Delivery Center), ahol a magasan képzett mérnökök a világ 100 országában vesznek részt a távközlő rendszerek fejlesztésében, integrációjában és támogatásában.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!