TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Elkelt az iNteRNeTTo, új tulajdonosa, az Euroweb Rt., amely megvételére illetve a további üzletfejlesztésre több, mint egymilliárd forintot szán.

Elkelt az iNteRNeTTo, új tulajdonosa, az Euroweb Rt. megvételére illetve a további üzletfejlesztésre több, mint egymilliárd forintot szán - közölte az első magyarországi online újság csütörtöki számának címoldalán. Az EuroWeb Internet-szolgáltató Rt. - a hazai piac egyik legjelentősebb internet- és webszolgáltatója - a kezdetektől fogva a versenytársaktól alapvetően eltérő stratégiát követ.

Az EuroWeb Rt. az egyetlen magyar szolgáltató, amely a tömegszolgáltatás helyett az igényes vállalati felhasználók minőségi kiszolgálását állítja előtérbe. A cég tulajdonosai a PANTEL Rt. 51%-os, valamint az EuroWeb International Co. 49% -os részesedéssel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.