2001. január 11. 11:00

Elkelt az iNteRNeTTo, új tulajdonosa, az Euroweb Rt., amely megvételére illetve a további üzletfejlesztésre több, mint egymilliárd forintot szán.

Elkelt az iNteRNeTTo, új tulajdonosa, az Euroweb Rt. megvételére illetve a további üzletfejlesztésre több, mint egymilliárd forintot szán - közölte az első magyarországi online újság csütörtöki számának címoldalán. Az EuroWeb Internet-szolgáltató Rt. - a hazai piac egyik legjelentősebb internet- és webszolgáltatója - a kezdetektől fogva a versenytársaktól alapvetően eltérő stratégiát követ.

Az EuroWeb Rt. az egyetlen magyar szolgáltató, amely a tömegszolgáltatás helyett az igényes vállalati felhasználók minőségi kiszolgálását állítja előtérbe. A cég tulajdonosai a PANTEL Rt. 51%-os, valamint az EuroWeb International Co. 49% -os részesedéssel.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!