2002. július 1. 21:34

Az IAB (Interactive Advertising Bureau) az online reklám nagyobb elfogadottságát és a piac növekedését tűzte ki célul a most indult kampányában.

Az IAB (Interactive Advertising Bureau) az online reklám nagyobb elfogadottságát és a piac növekedését tűzte ki célul a most indult kampányában.

A kommunikációjuk során felkívánják hívni a megbízók (hirdetők és médiavásárlók) figyelmét, hogy mára az online eszközök is a médiamix szerves részét képzik. Erre utal a reklámok fősora is: "Az interaktív reklám aktív részét képezi a médiamixnek".

A kreatív anyagok többezer kutatás és esettanulmány eredményeiből táplálkoznak. A kampány természetesen felhasználja az online hirdetési lehetőségeket, különböző szakmai site-okon, célzott e-maillistákon jelenik meg, ezt hagyományos DM-akció és sajtóhirdetések egészítik ki.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.