<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nem sokkal Donald Trump megválasztott amerikai elnök és a nagy amerikai technológiai cégek vezetőinek találkozója előtt az IBM bejelentette szándékát 25 ezer új munkahely létesítésére az Egyesült Államokban.

Ginni Rometty, az IBM elnök-vezérigazgatója az USA Today lapban megjelent cikkében jelentette be, hogy cége egymilliárd dollárt fordít az alkalmazottak továbbképzésére és 25 ezer munkahelyet hoz létre az elkövetkező négy évben az Egyesült Államokban.

Ilyen szállodát nyitott az ősszel Donald Trump

Donald Trump csütörtökön találkozik az amerikai fejlett technológiai ágazat legrangosabb képviselőivel, közöttük az IBM vezérigazgatójával is. A megbeszélések fő témája médiaértesülések szerint munkahelyek létesítése lesz az Egyesült Államokban. Donald Trump a választási kampány során a termékeik hazai gyártására szólította fel a technológiai konszerneket, mindenekelőtt az Apple vállalatot.

Médiaértesülések szerint a találkozón az IBM mellett az Apple, a Microsoft, a Google anyavállalata, az Alphabet, az Amazon és a Tesla vezetői, azaz Tim Cook, Satya Nadella, Larry Page, Jeff Bezos és Elon Musk is részt fognak venni. A Facebook elnök-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg helyett Sheryl Sandberg ügyvezető igazgató vesz részt a megbeszélésen.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.