<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Az Invitel Holdings A/S bejelentette, hogy a Magyar Telecom B.V. nevű leányvállalata Adásvételi Szerződést kötött az FN Cable Holdings B.V. vállalattal, amelynek keretében megszerezte a Fibernet Hungary Tanácsadó Kft. – a Fibernet Kommunikációs Zrt. kizárólagos tulajdonosa – teljes jegyzett tőkéjét. Ezzel egy időben a Magyar Telecom a UPC Magyarország Kft.-vel egy Eszközvásárlási Szerződést is aláírt, amelynek keretében a UPC felvásárolta a Fibernet hálózati eszköz állományának mintegy egyharmadát.

Az ügyletekkel kapcsolatban Martin Lea, az Invitel Holdings elnök-vezérigazgatója az alábbiakat nyilatkozta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk van újabb befektetést eszközölni Magyarországon a vállalatunk Nemzetközi Üzletágának nemrég történt eladásából származó bevételek egy részéből. A Fibernet megvásárlásával az Invitel jelentősen növelni fogja lakossági piaci jelenlétét”.

Az ügyletek véglegesítése bizonyos záró feltételekhez, többek között hatósági jóváhagyásokhoz kötött.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.