<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

 

MINDENKINEK –,
aki sikeres akar lenni az üzleti életben,
aki szerencsét kovácsolna munkája eredményéből,
aki a marketing kommunikáció leghatékonyabb eszközét keresi
AJÁNLJUK az    
IPAR NAPJAIT!


Jó piaci kilátások az Ipar Napjain
A hármas szám a népszerű történetekben legtöbbször a szerencse száma, s az igazi sikerek a harmadik alkalommal köszöntenek a szereplőkre. A HUNGEXPO Zrt. is harmadszor rendezi ipari kiállításainak új koncepciója szerint az IPAR NAPJAI-t. Minden készen áll, hogy május 27-30. között sikerrel töltse be szerepét a nemzetközi piacon is figyelemmel kísért kiállítási csokor.  

Négy iparág, 700 cég üzleti ajánlatai  
Négy kiemelkedő ipari terület négy szakkiállítása – az Industria, az ElectroSalon, a Chemexpo és a Securex - együtt fogadja a szakembereket. Itt lesznek piacvezető cégek, kis-, és középvállalkozások képviselői, a hazai piacszolgáltatók, kereskedők és gyártók a világ 22 országából.


Új területek
A szakkiállítások új elrendezésével együtt a látogatók elvárásait is szem előtt tartva tartalmi változások is történtek.  Így például az Industria a MACH&WELD szekcióval bővült, amelyen a gépipar és hegesztéstechnika cégei mutatkoznak be. Az ElectroSalonon - SECURITY SALON elnevezéssel - külön jelenik meg a biztonságtechnika.

Összeadott értékek
Az Ipar Napjai az ágazatok együttes, de mégis identitásuknak megfelelő tagoltsággal rendezett bemutatkozása, amelyet különlegessé tesz az egyes területek kiállítói és látogatói szinergiája. Az Ipar Napjai átfogó információs és üzleti bázis, Közép Kelet-Európa kiemelkedő üzleti fóruma.

Megújuló vásárközpont
A kiállítás helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, amelyben jelenleg az utóbbi évtized legjelentősebb infrastruktúra fejlesztése – új pavilon építés, pavilonrekonstrukció, szolgáltatásbővítés - zajlik, s ezek közül már többet hasznosíthatnak az Ipar Napjainak kiállítói és látogatói is.

...és végül még egy 'tudományos' érv

A kiállításokhoz ebben az évben több mint húsz konferencia és előadás sorozat kapcsolódik; kiállítói fórum, színpadi cégbemutatók, szakmai kísérőprogramok is várják az ágazatok elméleti és gyakorlati szakembereit.

Jöjjön el
a harmadik Ipar Napjaira s legyen szerencsés és üzleti sikerekben gazdag látogatója kiállításainknak! Várjuk a HUHNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!
Ne feledje, május 27-30!

További információ itt érhető el:
industria.hu;
electrosalon.hu;
chemexpo.hu;
securex.hu

(X) 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.