<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Pénteken hozta nyilvánosságra közgyűlési előterjesztéseit a legnagyobb hazai kereskedelmi bank. A dokumentumból kiderül, hogy a menedzsment Erdei Tamást és Gresa Istvánt javasolja az OTP igazgatóságába új tagnak. Erdei idén februárban távozott az MKB Bank éléről, míg Gresa jelenleg is az OTP vezérigazgató-helyettese.

Április 27-én tartja éves közgyűlését az OTP Bank, melyen két új tagot választhatnak a jelenleg kilenctagú igazgatóságba. Az egyik jelölt Erdei Tamás, aki korábban a Magyar Bankszövetség elnöke és az MKB Bank vezérigazgatója volt, utóbbi pozícióból február közepén távozott. Mellette Gresa István kerülhet be a testületbe, aki az OTP vezérigazgató-helyettese, a Hitelengedélyezési és Kockázatkezelési Divízió vezetője.

Mellettük jelenleg is az igazgatóság tagja Csányi Sándor, Pongrácz Antal, Baumstark Mihály, Bíró Tibor, Braun Péter, Hernádi Zsolt, Kocsis István, Utassy László és Vörös József.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.