2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az origo a legminőségibb tömegmédium a felhasználók szerint, ismertségben, egyediségben, népszerűségben és relevancia területén az RTL Klub vezet - áll a Szonda Ipsos 2008. őszi átfogó, az MTI-hez kedden eljuttatott márkakutatásában.

A vizsgálat eredményeiből az is kiderült, hogy az origo átlagon felül teljesít ismerősség, egyediség, népszerűség és relevancia szempontjából, míg a minőség terén vezeti a mezőnyt.

Az egyes médiumokat a válaszadók külön-külön értékelték egy tízfokú skálán, a vizsgálatban tartalomorientált - RTL Klub, TV2, Népszabadság, Blikk, Index, origo - és szolgáltatásorientált - freemail, Gmail, iWiW, myVIP.hu - médiumok is szerepeltek.

Felmérésük szerint a tartalomorientált médiumok között a legnézettebb kereskedelmi televízió, az RTL Klub több kategóriában vezet, az adott médiumokat ismerő felhasználók ugyanakkor minőség tekintetében magasabbra helyezik az origo-t, mint az RTL Klubot. Az origo a másik országos kereskedelmi televízióval, a TV2-vel gyakorlatilag holtversenyben van egyediségét és relevanciáját illetően, míg minőségben még nagyobb előnnyel veri, mint az RTL Klubot.

A szolgáltatásorientált médiumok között az origo csoporthoz tartozó szolgáltatások rendkívül magas értékeket értek el. A freemail és az iWiW minden kategóriában magasan versenytársai fölött teljesített a felhasználóknál.

A kutatás személyes adatfelvétellel készült, melynek során 800 embert kérdeztek meg, akik reprezentálták a 18-59 éves, legalább heti rendszerességgel internetet használó lakosságot nem, életkor, iskolai végzettség és lakóhely típusa szerint.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!