<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Dirk Gerkenst, az RTL Klub vezérigazgatóját választotta a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplőjének a Marketing&Média című szakmai lap - közölte a kiadvány vezetője a tihanyi Media Hungary konferencián kedden.

Az ötvenes listát a lap 18 munkatársa - a szerkesztőbizottság tagjai és néhány újságíró - állította össze. Nyomárkay Kázmér közölte: a rangsort annak függvényében állították össze, hogy az érintett mennyi pénz felett rendelkezik, milyen a véleménybefolyásoló képessége és mióta tölt be pozíciót a médiában.

Az ötvenes lista első helyén Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója végzett. A második Bayer József, az Axel Springer, a harmadik pedig Szabó György, a Sanoma vezérigazgatója lett.

A közmédia formálói a mezőny végében kaptak helyet: Such György, a Magyar Rádió elnöke 45., Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda első embere 49. lett. A lista első harmadába egyetlen nő jutott be: Hídvéghy Melinda, az Epamedia elnök-vezérigazgatója, a Magyar Közterületi Reklámszövetség társelnöke.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.