<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A KBC Securities Magyarország befektetési szolgáltatót a K&H Bankcsoportba integrálja az anyacég, így a jövőben a K&H Bank végzi majd azokat a vállalati egyesülési, felvásárlási, letétkezelési és lakossági értékpapír forgalmazási szolgáltatásokat, amelyeket a jövő évi integrációig a KBC Securities Magyarország nyújt - közölte a bank.

Ennek a lépésnek köszönhetően nemcsak befektetési, hanem kereskedelmi banki szolgáltatásokat is igénybe vehetnek az ügyfelek, közvetlenül egyetlen egységtől, a K&H csoporttól. Az intézkedés eredményeként a bank működése és folyamatai egyszerűsödnek, valamint ezzel kiküszöbölik a tevékenységek és termékek tekintetében meglévő átfedéseket.

A közleményben kitérnek arra, hogy a tervek szerint az integráció 2018 folyamán zárul le. A köztes időszakban a KBC Securities Magyarország nyújtja a szolgáltatásokat az ügyfeleknek, és jelenlegi formájában működik.

hirdetés

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.