<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mind az előző év hasonló időszakához, mind az elemzői várakozásokhoz képest jól teljesített a legnagyobb aukciós portál, az eBay.

A szerdai tőzsdezárást követően tette közzé negyedéves számait az eBay, mely ezúttal sem okozott csalódást. Az aukciós porták 17 százalékkal tudta növelni nyereségét az egy évvel korábbiakhoz képest. A negyedik negyedévben a vállalat nettó eredménye 751 millió dollár volt, mely részvényenként 57 centet jelentett. A rendkívüli tételekkel a bázisidőszak eredménye ugyan meghaladta ezt a nyereséget, ám ez annak volt köszönhető, hogy 2011-ben adták el a Skypeot a Microsoftnak.

A korrigált eredményadatokat vizsgálva az utolsó negyedévben 927 millió dollárt, vagyis részvényenként 70 centet könyvelhetett el a cég. A FactSet elemzői konszenzusa részvényenként 69 centről szólt. A vállalat bevételét tekintve minimálisan sikerült a várakozásokat felülmúlni, a 18 százalékos megugrást követően 4 milliárdos bevétel helyett az elemzők 3,98 milliárdot tett ki.

mfor.hu