2001. január 31. 11:00

Becslések szerint 2001 végére 4,5 millió mobil előfizető lesz Magyarországon.

Becslések szerint 2001 végére 4,5 millió mobil előfizető lesz Magyarországon, s reményeink szerint az ügyfelek legalább fele továbbra is a Westel Mobil Távközlési Rt-hez tartozik majd - közölte Sugár András, a társaság vezérigazgatója az Új üzleti modell című konferencián szerdán Budapesten.

A vezérigazgató elmondta: már most is bizonyosra vehető, hogy az idén a mobil előfizetők száma meghaladja a vezetékes előfizetőkét: számuk már tavaly december végén meghaladta a 3 milliót, s azóta is dinamikusan nő. Sugár András szerint az idén az új ügyfelek több mint fele a 20 événél fiatalabbak közül kerül ki. Ezen túlmenően egyre több nő, valamint szakmunkás vásárol majd mobilkészüléket. A vezérigazgató elmondta: a Westelnek december végén 1,599 millió ügyfele volt, számuk január végére eléri az 1,7 milliót.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.