2001. január 31. 11:00

Becslések szerint 2001 végére 4,5 millió mobil előfizető lesz Magyarországon.

Becslések szerint 2001 végére 4,5 millió mobil előfizető lesz Magyarországon, s reményeink szerint az ügyfelek legalább fele továbbra is a Westel Mobil Távközlési Rt-hez tartozik majd - közölte Sugár András, a társaság vezérigazgatója az Új üzleti modell című konferencián szerdán Budapesten.

A vezérigazgató elmondta: már most is bizonyosra vehető, hogy az idén a mobil előfizetők száma meghaladja a vezetékes előfizetőkét: számuk már tavaly december végén meghaladta a 3 milliót, s azóta is dinamikusan nő. Sugár András szerint az idén az új ügyfelek több mint fele a 20 événél fiatalabbak közül kerül ki. Ezen túlmenően egyre több nő, valamint szakmunkás vásárol majd mobilkészüléket. A vezérigazgató elmondta: a Westelnek december végén 1,599 millió ügyfele volt, számuk január végére eléri az 1,7 milliót.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.