<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Ez más cégnél óriási balhé lenne, Cecília asszonyénál azonban említésre sem volt érdemes.

Kijött Rogán-Gaál Cecília cégének, Nakama & Partners éves beszámolója, melyből kiderül, hogy a cég nyeresége tavaly 7,7 millió forint volt - ennek a negyedébe kerülhetett a legendás helikopterút, írja a Magyar Nemzet.

Mint ismert, tavaly októberben Rogán Antal helikopterrel utazott el egy esküvőre. A sztorit a Népszabadság írta meg, a politikus pedig először tagadott, perrel fenyegetőzött, majd mikor a lap előállt az utazásról készült fotókkal, a propagandaminiszter elnémult. Később rukkolt elő azzal a magyarázattal, hogy a helikopterezést, melynek 1,5-2 millió forint volt az értéke, Cecília asszony egy barterszerződés keretében szerezte.

A Magyar Nemzet Nakama & Partners beszámolója átnézése után rámutatott, hogy valóban szerepel benne egy olyan költségtétel, ami lehet akár a helikopterezés elszámolása is, az út tehát Rogánék fentebbi magyarázata és a friss dokumentum szerint az éves profit ötödét vitte el.

De emiatt senki sem balhézik, mert a beszámolót Rogánné és tulajdonostársa, Sarka Kata egyhangúlag elfogadta. Happy end.

mfor.hu