1p

Ez más cégnél óriási balhé lenne, Cecília asszonyénál azonban említésre sem volt érdemes.

Kijött Rogán-Gaál Cecília cégének, Nakama & Partners éves beszámolója, melyből kiderül, hogy a cég nyeresége tavaly 7,7 millió forint volt - ennek a negyedébe kerülhetett a legendás helikopterút, írja a Magyar Nemzet.

Mint ismert, tavaly októberben Rogán Antal helikopterrel utazott el egy esküvőre. A sztorit a Népszabadság írta meg, a politikus pedig először tagadott, perrel fenyegetőzött, majd mikor a lap előállt az utazásról készült fotókkal, a propagandaminiszter elnémult. Később rukkolt elő azzal a magyarázattal, hogy a helikopterezést, melynek 1,5-2 millió forint volt az értéke, Cecília asszony egy barterszerződés keretében szerezte.

A Magyar Nemzet Nakama & Partners beszámolója átnézése után rámutatott, hogy valóban szerepel benne egy olyan költségtétel, ami lehet akár a helikopterezés elszámolása is, az út tehát Rogánék fentebbi magyarázata és a friss dokumentum szerint az éves profit ötödét vitte el.

De emiatt senki sem balhézik, mert a beszámolót Rogánné és tulajdonostársa, Sarka Kata egyhangúlag elfogadta. Happy end.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!